2013/11/28

pikapäiväpeitto tyttärelle


Ompelin joku aika sitten tyttärelle pikapäiväpeiton niinkin yksinkertaisesti, että päällystin tavallisen valkoisen täkin toiselta puolelta Ikean raita kankaalla. Valkoinen täkki toimitti jonkin aikaa yksinään päiväpeiton virkaa, mutta halusin kuitenkin huoneessa aiemminkin ollut raitaa takaisin ja onpahan jotain samaa sitten vierekkäisissä lastenhuoneissa.

Jotain pientä jujua päiväpeittoon kaipasin ja se syntyi tikkamaalla pitkiä vaaleanpunaisia pistoja joka toiseen valkoiseen raitaan, näin myös täkki ja päälliskangas pysyvät paremmin paketissa.


 

Muutakin mustavalkeaa huoneesta löytyy sieltä täältä, mikä sopii minusta hyvin tasapainottamaan muuten kaiken kirjavaa kokonaisuuttaa mikä tyttärenhuoneessa vaikuttaa! :)

-Piia

10 kommenttia:

  1. Vaikuttaa viihtyisältä lastenhuoneelta! Ihana tuo Marimekon verhokangas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iisa, kyllä tuo asukas tuntuu huoneessaan viihtyvänkin! :) Minäkin tykkään tuosta kankaasta kovasti, just sopivan vaaleanpunainen pikkutytölle! :)

      -piia

      Poista
  2. Tosi kiva huone! Mikä tuo sänky on ja mistä sellaisen voi hankkia? Se näyttää tosi kivalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Sänky on Ikealta, aikuisten sängyn kokoinen, joten menee varmaan pitkään. Nuo alla olevat laatikot on kyllä kätevät, mahtuu paljon tavaraa sisään! Pikaisella katselulla ko. sänkyä en enää iksun sivuilta löytänyt! :/

      -piia

      Poista
    2. Voih, minäkin pistin silmäni heti tuohon sänkyyn! Harmi, jos ei sitä enää Ikeassa ole, olisi juuri sopinut meidänkin neidin huoneeseen pinnasängyn seuraajaksi :)

      Poista
    3. Minäkin olin ajatellut, että aikanaan voisi pojalle samanlaisen hankkia, mutta näyttää jäävän vain haaveeksi, harmillista!

      -piia

      Poista
  3. Hurmaavia yksityiskohtia! Hyviä tuunauksia =)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihastuttavia yksityiskohtia ja niin kaunista. Tuo peitto on ihan huippu! Ootte kyllä molemmat mun idoleita! Te vaan osaatte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos NorppaStiina, täällä aivan punastuu tuommoisista kohteliaisuuksista! Ja kiitos itsellesi kun olet jaksanut lukea kirjoituksiamme jo vuosia, olet ihana! <3

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.