2013/11/07

Ihan vähän joulufiilistelyä

Kyllähän marraskuun alussa jo joulua voi vähän fiilistellä eikös juu? Minulle joulu on se the juhla - joulunodotus, tuoksut, lahjojen paketointi, kuusi, koristeet, no siis ihan kaikki mikä jouluun kuuluu on ihanaa! Vaikka joulua rakastankin, joulun jälkeen olen hyvin nopeasti valmis riisumaan kodin koristeista, siispä fiilistelyä on hyvä aloittaa jo hyvissä ajoin, tosin senkin kanssa pitää olla varoivainen ettei mene överiksi liian varhain ja jouluna jo kyllästyttää! Siispä kevyt startti marraskuun alkuun! 




 
Kipaisin metsästä pöydälle kuusen korvikkeeksi männyn ja kylkeen kasa kynttilöitä. Keittiöta koristaa blögipullo eli tämän vuoden malli Blossa-glögistä sekä viime talviset pienet pillihimmelit ja keittiön lokerikosta löytyy jo muutama jouluaiheinen kortti ja punainen mehiläisvahakynttilä. Näillä siis alkuun joulunodotuksessa, aika kesysti vielä mennään! ;) Joko sinä olet aloittanut kodin koristelun ja joulufiilistelyn?

-Piia

10 kommenttia:

  1. Meillä on olohuoneen ikkunassa sydänvalosarja (hopeinen)+ tuikkukippoja kaivettu enemmän esille ja jääkaapin ovessa partiolaisten joulukalenteri. Kaunis tuo männynoksa maljakossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen partiolaisten kalenterin ostanut kun sopivasti sitä kotiovella kaupustelivat! ;) Ja kynttilät palavat joka ilta, vaikka jonkun uutisen mukaan se kai onkin vaarallista! Tuo mänty on kyllä kaunis, toivottavasti kestää maljakossa pitkään!

      -Piia

      Poista
  2. Verhot olen jo vaihtanut, kun en malttanut odottaa. Koko ajan pitää hillitä itseään odottamaan joulukuun alkua. Sitten on lupa mieheltäkin tehdä kotiin joulu. <3

    Teillä on tosi kaunista ja tunnelmallista. Kotoisaa. Tosi hieno on tuo puinen lokerikko. Ei ole tainnut olla alkuperäiseltä käyttötarkoitukseltaa hylly? Kiva on myös tuo maalattu oksa.

    P.S. Tuo Blossa-glögi on kyllä tujua tavaraa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka! :) Minulla ei ole erikseen jouluverhoja, samoilla mennään kesät talvet, tosin ripustelen sitten erilaisia valoja sun muita verhoja jouluistamaan.

      Puinen lokerikko on oikeasti laatikko: http://piipadoo.blogspot.fi/2012/04/mita-talle-tekisin.html Tykkään siitä todella paljon, tuo kotoisuutta kivasti muuten aika moderniin keittiöön. Tuo oksa taasen on metsästä haettu karahka, jonka maalasin valkoisella kalustemaalilla, on ollut jo pari vuotta semmoinen "ikikasvi" meidän keittiössä, tosi helppohoitoinen! ;)

      -Piia




      Poista
  3. Olen aloittanut joululahjojen hankkimisen ja laitoin pallovalot roikkumaan ikkunanpieleen. Valot tosin ovat harmaalla syyssäällä muutenkin kivat. Ehkäpä jotain pientä muutakin sisustusjuttua voisi jo ajatella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en varsinaisesti ole vielä hankkinut lahjoja, muutaman jutun lapsille, mutta en tiedä meneekö ne pakettiin vain muuten vaan käyttöön. Miulla on tapana hankkia lahjat vasta joulukuussa ja itseasiassa aika lähellä joulua, jotenkin pelkään, et sitten se joulufiilis menee jos hankin lahjat liian aikaisin tai sitten löydän vielä jotain parempaa myöhemmin. Ja joo, monesti sitten tulee stressi ja kiire, mutta toisaalta nekin niinku kuuluu jouluun, tai ehkä miä vaan olen sitten vähän omituinen! ;)

      Paulin pallot roikkuu minulla seinällä ympärivuoden, en raaski ottaa niitä pois kun seinään jäisi sitten hassu tyhjä kohta, johon kyllä silmä oikeasti aika piankin tottuisi! ;)

      -Piia

      Poista
  4. Ihania yksityiskohtia! Varovaisesti on aloitettu meilläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Ne neulomasi joulupallot oli todella kivat, meni idea to-do listalle! :)

      -Piia

      Poista
  5. Pikkuisen on jo aloiteltu, valosarjoja ja valkoisia paperitähtiä jne. Kutsun itse näitä talvikoristeiksi. :)
    Ihanaa laitella joulua hiljalleen.
    Niin harmaanhyssyä täällä JKL:ssä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvikoriste onkin hyvä nimi! Voisikohan olla vielä erikseen talvi- ja joulukoristeet niin pääsisi oikein askartelemaan ja sisustamaan! ;)
      Harmaata on, odotan lunta NIIN kovasti!

      -Piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.