2013/11/18

synttärijuhlaa

 

Huh! Meidän neljävuotiasta pikkumiestä on nyt juhlittu kolmeen otteeseen ja Chima legoja on varmasti ainakin vuoden tarpeisiin, joten eilisiin juhliin on hyvä päättää tältä erää!





Synttäreiden kunniaksi virit pari Ikean paperipalloa kattoon ja tein pikajuhlanauhaa Tigerin kivasta salmiakkikuvioisesta paperista ja narusta. Kakku oli sokerikuorrutteella ja marsipaanilla koristeltu kääretorttu ja pöydästä löytyi tomaattimuffinssien lisäksi keksiä, popcornia ja pillimehua, aika simppeliä, mutta hyvin tuntui riittävän!


Uusi viikko alkaa siis hyvillä mielin kun takana on sekä synttäreiden juhlintaa että putiikkipäivä! Mukavaa viikkoa myös sinulle!

-Piia

14 kommenttia:

  1. Kiva juhlanauha! Eilen just poikkesin Tigeriin, mutta silmään ei sattunut tuo salmiakkikuvio. Hmph, harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka,tuo oli semmoinen pikainen leikkaa-liimaa kyhäelmä. Paperi oli yhdessä vihkossa, jossa joukossa muitakin ihan kivoja papereita.

      -piia

      Poista
  2. Ihanalta näyttää synttäritunnelma! Sellaista muuten mietin, että olisiko mahdollista saada jo postauksen alkuun nimi, kumpi nyt kirjoittaa? Helpottaisi hahmottamista, eikä tarvitsisi viimeiselle riville saakka jännittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu, oli kyllä kivat juhlat! <3
      Täytyy miettiä tuota nimi asiaa, molempi parempi kommenttien perusteella! :)

      -piia

      Poista
  3. Kivalta näyttää teidän synttärihulinat :)

    VastaaPoista
  4. Kivalta näyttää synttäri koristelut ja tarjoilut.
    Onnittelut vielä sankarille

    VastaaPoista
  5. Onnittelut O:lle. Minusta on hauskaa aina arvailla, kumpi teistä onkaan bloggauksen takana ja sitten lopussa näkee onko oikeassa =)

    emäntäinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja O kiittää! :) Hih, hauskaa, että kirjoituksista on tuollakin tavalla iloa! :D

      -piia

      Poista
  6. Onnea 4-vuotiaalle! Ihana tuo tähtikakku!!! Meilläkin tykätään Chima-legoista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! <3 Kakku oli oikein makoisa! Ja Chimat tulee miulla kohta korvista ulos, joka nurkkaa tulvillaan ja niin hankala saada sopimaan sisustukseen! ;D

      -piia

      Poista
  7. Onpa kaunis kakku <3 Paljon onnea teidän pikkumiehelle! Meilläkin kovasti toivottaisiin Chimoja, mutta ei vielä suostuttu niihin. Katsotaan heltyykö Joulupukki lahjomaan niillä ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos ja onnitteluja myös teidän neljävuotiaalle! <3
    Me ollaan annettu periksi noiden Chimojen kanssa vaikka eihän ne ihan vielä tuon ikäisille ole tarkoitettu, osaa niitä jo kuitenkin itse jonkin verran koota ja muuta ei ole ilmoittanut haluavansa niin minkäs teet... Ja joululahjaksi pitäisi kuulemma saada lisää ja taitaa se mummi ollakin jo hankkinut isoimman lootan mikä kaupasta löytyy, täytyy siis kai pikkuhiljaa ryhtyä miettimään jotain diy-säilytysratkaisuja kaikelle tuolle sälälle! ;D

    -piia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.