2014/03/08

kohti keväisempää kotia


Tämä erikoinen talvi tai oikeastaan talven puute jaksaa kyllä edelleen hämmästyttää. Tuntuu vähän hassulta, että kaikkialla puhutaan jo keväästä vaikka tähän aikaan vuodestahan pitäisi elää niitä parhaita aurinkoisia pikkupakkaskelejä hiihdellen, lasketellen tai jäällä auringossa kävellen! Mutta pian lumeton takapiha ja pihalla solisevat purot kertovat, että kai sitä kevättä voisi pikkuhiljaa sisällekin tuoda. 

Kevät on monesti minulle se aika kun kaipaan kodissa muutosta. Kovasti tekisi mieli tarttua maalitelaan tai tapetoida viimein se kauan haaveilemani seinänpätkä, mutta tyydytään nyt ensin varovaisesti vähän keväisempiin kukkiin.


Olohuoneen ruokapöydälle asettelin hauskoja leikkokukkia yksittäin maljakoihin ja tv-tason päälle sekä aulaan ostin helmililjoja. Tv-tason päällä laitoin liljat Bloomingvillen geometriseen ruukkuun ja vähän vastaavan ruukun aulan kukille löysin Prismasta. Ruukkuihin mahtumattomat yksilöt asettuivat pieneen kuppiin.

Kukat olkoon siis ensimmäinen askel kohti keväisempää kotia, seuraavana mietintä myssyyn laitetaan keväisemmät tyynynpäälliset sohvalle. Vihreä kiehtoo aina tässä vaiheessa vuotta joten sellaiset etsintään, vinkkejä saa heitellä! Kukkien myötä myös oikein hyvää naistenpäivää meille ihanille naisille!

-Piia

12 kommenttia:

  1. Kevät on tosiaan aikaa, jolloin entistä isommin iskee halu sisustaa ja tehdä pientä muutosta kodissa:)! Teillä on kyllä niiiin ihanan raikkaan ja valoisan näköistä! Tykkäilen tosi paljon! Ihanaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Aurinko ja kevät ovat kyllä ihania ja niin inspiroivia! :)

      -piia

      Poista
  2. Mun kevään merkki on mustaksi maalattu seinä :D Teillä hiukkasen valoisampi kevättunnelma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätaurinko on kyllä ihana, tosin aiheuttaa myös samanaikaisesti lievää ahdistusta tälläiselle siivousneurootikolle eli ehkä pitäisi itsekin sitä mustaa! ;)

      -piia

      Poista
  3. Kevät kyllä nostaa niin päätään. Talvea kyllä jäin kaipaamaan tänä vuonna, mutta pakko se on vaan sanoa ettei sitä koskaan tänne tullutm kaks viikkoa tais olla pakkasta ja hiukan lunta. Kauniin näköistä teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Kyllä minäkin talvea kaipailin, mutta minkäs teet, näillä mennään ja näemmä vauhdilla kevättä kohden!

      -piia

      Poista
  4. Vitsit kun teillä on niin nätin avaraa ja valoisaa! Naistenpäivän kunniaks mun mies kierteli tänään kukkakaupoissa ettimässä mulle leinikkejä mutta eipä löytynyt. Tosi kade oon siis sun kukista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä luulen, että nuo ei ole leinikkejä. Viherlandista ostin ja joksikin uudeksi lajikkeeksi sanoi, nimeä nyt en tietty enää muista! :D

      -piia

      Poista
  5. Ihanan valkoista ja niin kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Raikasta, kaunista ja valoisaa. Näyttää sieltä, että tässä kodissa on tilaa hengittää. <3

    Upeita kuvia myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, auringon myötä tekee taas mieli valokuvata enemmän! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.