2014/03/16

lumenvalkoista pintaa

 
 
Nyt varmasti jo kyllästytän teidän näillä kuusikulmioillani. Pahoitteluni. Minullahan on syksystä saakka ollut "Bloomingville Inspired" hexagoniseinä suunnitteilla, mutta paikallisesti valmistettuna. Kaksi on jo seinällä ja viime viikolla sain muutaman lisää. Tällä kertaa pyysin hylllyt lakkaamattomina, sillä ajattelin maalata niitä hieman.
 
Ensimmäinen sai jo lumenvalkoisen sisutan ja toisesta, hieman isommasta pitäisi maalata myös taustalevy jollain värillä. Väri vain aiheuttaa nyt päänvaivaa. Tänä keväänä luonnollinen värivalinta olisi mintunvihreä, mutta mitä jos se ei kestä aikaa? Pitäisikö kuitenkin valita tummanharmaa? Nyt kun maassakin on taas lumipeite, menevät keväiset värifiilikset ihan uusiksi. Millä värillä sinä tuollaisen maalaisit?

-Paula

13 kommenttia:

 1. Oi että toi on kaunis! Taitavaa työtä. Kallistuisin ehkä harmaan puolelle. Sellainen vaalea helmenharmaa toimisi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmaata mietin, mutta pitää vielä katsoa, riiteleekö viereisen seinän ruskeanharmaan kanssa. Harmaan sävyt on TOSI vaikeita!

   -Paula

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä tykkään kans ja ihaninta on se, että ne on joku ihan mulle tehnyt!

   -Paula

   Poista
 3. Käviskös tuohon tapetti tai kontaktimuovi tai joku vastaava, väriä ja tunnelmaa olis todella helppo vaihtaa. Eipä maalaaminenkaan ole hankalaa ja jos väriin kyllästyy voihan sen sitten peittää väliaikaisesti jollain yllä mainitulla.

  Tykkään noista kulmioista kovasti, kiva nähdä mitä niistä syntyy. -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta muuten, noissa tytön talohyllyissä laitoinkin vain paperin. Eikä onneksi se "laatikon sisällä" maalaminen ollut niin hankalaa kuin mitä pelkäsin.

   -Paula

   Poista
 4. Ei todellakaan kyllästytä ainakaan minua. Aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Tuo valkoinen on tosi kaunis ja voin ihailla noita hyllyjä vielä jatkossakin..:). Harmaa on sellainen neutraali sävy, jota vasten esineet näyttävät minusta hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tama valkoinen olla nyt myös mun suosikkini. Tuo on kyllä hyvä lisäys, että pitää myös miettiä, mitä taustaa vasten ne esineet pääsevät oikeuksiinsa. Harmaa on varma valinta!

   -Paula

   Poista
 6. Ovat kyllä kauniita nuo hexagon-hyllyt! Mintunvihreä ja harmaan sävyt ovat omat suosikkini tänä keväänä myös, varmasti kumpi tahansa käy hienosti. Joku ehdottikin tuolla ylempänä helmenharmaata, se ainakin kestää aikaa. Toisaalta mintunvihreä on piristävä ja ainahan sen voi maalata piiloon kun siihen kyllästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmenharmaa voisi olla tosi kaunis, jos saan sen sopimaan viereisen seinän sävyyn. Siksi olen miettinyt vaihteeksi ihan jotain "oikeaa väriä". Minttu on kyllä myös ihanan keväinen väri.

   -Paula

   Poista
 7. Kauniit kuvat eivät kyllästytä koskaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ruut! Ehkäpä kärsii sitten vielä pari kuvaa, kun saan sitä seinäinstallaatiotani eteenpäin.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.