2014/03/21

vanerista



Öljypullot, kauhat ja kapustat ja sen sellaiset on kiva pitää keittiössä käden ulottuvilla ja niistä on mukava koota erilaisia kokonaisuuksia keittiötasoille. Minä olen pitänyt näiden kokoelmien alla yleensä tarjotinta tai vastaavaa ja kun nyt teki mieli vaihtelua, askartelin vanerista uuden alusta tähän tarkoitukseen. Kaapista löytyi jämäpala koivuvaneria, jonka sahasin sopivan kokoiseksi. Jämämaalilla vetäsin siihen myös vähän valkoista reunaan "väriä" tuomaan.


Vanerista riitti myös toiseksi "tarjottimeksi", joka vilahti jo tässä kukkaruukkupäivityksessä. Maalasin tästäkin yhden kulman vielä valkoiseksi, tuli hauska lumihuippuinen vuori -efekti! Molemmilla vaneritarjottimilla sain pientä päivitystä keittiön sisustukseen helposti, nopeasti ja edullisesti!

Aurinkoista viikonloppua odotellen! :)
-Piia


14 kommenttia:

  1. Ihana! Käsittelitkö tuon jotenkin? Muuten kuin tuon ´lumihuipun´. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En käsitellyt näitä, joku kevyt öljyäminen voisi toimia, mutta en viitsinyt näiden kanssa kun ovat kuitenkin enemmän katselu kuin käyttötavaraa! ;)

      -piia

      Poista
  2. Tykkään! Tälläiset edulliset oivallukset ovat monesti niitä parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Näitä oivalluksia voisi tulla useamminkin! :D

      -piia

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka, yksinkertaiset ovat yleensä niitä kaikista toimivimpia! :)

      -piia

      Poista
  4. Kiva idea! :) Mulla löytyykin pala vaneria kanahäkistä, jäänyt ylijäämä palana olkkarin pöytä DIYn jälkeen. Taidan nappasta idean mukaani tästä ja toteuttaa joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti idea mukaan ja oman version tekoon! :)

      -piia

      Poista
  5. Kiva idea - helppo, edullinen ja kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo varsinkin jos saa jonkun muun sahamaan vanerin haluamaansa muotoon! ;).

      -piia

      Poista
  6. Hauska idea!
    Hei Piia, saitko mun (teksti)viestiä eilen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.