Katsoimme mieheni kanssa taannoin kun Tomi Björck valmisti telkkarissa Madventuresin kavereille mangolassia. Näytti hyvältä ja jäi kummittelemaan mieleen.
Niinpä sitten nappasimme eräällä kauppareissulla muutaman mangon ja muokkasimme reseptin sen mukaan mitä kaapista löytyi.
mangolassi
2 kypsää mangoa1 appelsiini
1 rkl ruokosokeria
1 tl vaniljasokeria
3 rkl maustamatonta jogurttia
Mango ja appelsiini kuoritaan, pilkotaan ja pistetään blenderiin. Sekaan lisätään sokerit sekä jogurtti ja sekoitetaan vielä lisää. Tämän jälkeen herkku kuppiin ja koristeeksi mintun lehti. Helppoa, nopeaa ja herkullista! Ja niin aurinkoisen väristä, sopii hyvin vaikka vappubrussille!
-Piia
Superiso kiitos vinkistä! Tätä aion tehdä vappupäivän brunssille. Etsiskelinkin jotakin maukasta ja uutta kokeiltavaa. Ja keittiössä kun en niin erityisesti viihdy, kuulostaa sopivan helpolle ;) Iloa ja aurinkoa uuteen viikkoon!
VastaaPoistaOleppa hyvä vaan vai pitäisikö kiitokset välittää sille silmääilostuttavalla kokille, jolta tämän herkun bongasin! ;)
PoistaToivottavasti maistuu! Oikein mukavaa vappua sinulle! :)
-piia
Jes! Tämän ohjeen kyllä nappaan vapun menuun! Kiitti Piia! :)
VastaaPoistaOllos hyvä vaan ja mukavaa vappua! :)
Poista-piia
Kuulostaapa kyllä herkulliselta!
VastaaPoistaKuulostaa ja on! :)
Poista-piia
Kuulostaa ja näyttää ihanan raikkaalta! Ja vappubrunssille varmasti mitä mainioin....:)
VastaaPoistaKyllä voin suositella kokeilemaan! :)
Poista-piia