2014/04/08

solmusämpylät


Tein taannoin rielun satsin gluteenitonta pitsataikinaa, josta ylimääräisen osan pistin jääkaappiin odottelemaan seuraavaa pitsapäivää. Taikina päätyikin pitsan sijaan sämpylöiksi kun kahvin kanssa oli saatava jotain lämmintä ja tuoretta. Ja tämä toimikin loistavasti! En tiedä oliko se jääkaapissa säilytys vai muuten vaan onnistunut taikina koostumus, mutta herkkuja oli, erityisesti viikunahillon kanssa. Kannattaa siis kierrätys keittiössäkin! :)

-Piia

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä! Tällaisia kuvia katsellessa voi vaan miettiä, että miksi en leivo?! :)

    VastaaPoista
  2. Kanttaa joskus kokeilla! :)

    -piia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.