2014/02/08

kässäkerho kokoontuiViime marraskuussa Kerttu ja Jenni järjestivät meille Jyväskylän seudulla bloggaaville ihanan päivän kierrellen Jyväskylän putiikkeja ja tämän jälkeen porukka on pitänyt yhtä lähinnä facebookin välityksellä. Nyt olikin jo korkea aika tavata ja niinpä päätimme kutsua koko porukan Piian luokse ja hyvän syynkin tähän keksimme sillä päätimme järjestää kässäkerhon!

Pääasiassa oli tietenkin mukava yhdessä olo ja kuulumisten vaihto, mutta kyllä me vähän yritimme porukkaa neulomaankin huokutella! :) Eikä se onneksi ollut kovin vaikeaa, sillä paikalliset lankakaupat Titityy ja Poppeli olivat lahjoittaneet meille jokaiselle muutaman kerän ihania lankoja, jotka houkuttelivat kokeilemaan, josko ne puikot taas pysyisivät kädessä myös niillä, jotka eivät olleet sitten kouluaikojen neuloneet.


Lankojen ja puikkojen lisäksi kotiin viemisinä jokainen sai vielä ihania kortteja Harjun Paperilta sekä Suomen Käsityön museon hauskan "Käsityöt kesken"-kyltin. Meitä siis hemmoteltiin oikein kunnolla niin hyvällä ruualla, seuralla kun ihanilla yllätyksillä!Meillä emännillä oli ainakin valtavan mukavaa ja toivottavasti myös ihanilla vieraillamme! Kiitokset siis Minishown Melinalle, Kotipalapelin Rillalle, VillaIlonan Liinalle, Modernisti Kodikkaan Kertulle, Littlebigthings-blogin Tiialle, Valkoisen soihdun Viiville, Casa Volmarin Jenille, Projektilan Katjalle ja Sievin kodin Satulle.

-Piia & Paula

* BC Garnin Semilla Grosso / Lankakauppa Titityy
* Nepal Drops / Poppeli
* Kortteja / Harjun paperi
* Käsityö kesken -kyltti / Suomen Käsityön museo

*Tuote on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

21 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta kässäkerhosta! Oli mukavaa!!! Taisin saada neulomiskärpäsen pureman, tätä oon odottanut:)! Kiitos♥ Nimim. Kässäkerho jatkuu kotonakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos innostuit! Oli tosi mukavaa, kiitos, että olit mukana! <3

   -piia

   Poista
 2. Suurimmat kiitokset ihanasta iltapäivästä! Oli niin kiva nähdä kaikkia bloggaajia sekä ihastella Piian upeaa kotia. Kiitokset myös Paulalle kärsivällisestä tukiopetuksesta. Parhaita olette :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ilta, nämä tälläiset ovat ehdottomasti parhaita juttuja mitä bloggaaminen on tuonut tullessaan! :)

   -piia

   Poista
 4. Kiitos minunkin puolestani! Olipa kiva ilta!
  Saapa nähdä miten mun tyynynpäällisen käy, hyvällä alulla sentään on jo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti se valmistuu! :) Miä muistuttelen siitä tasaisin väliajoin! ;D

   -piia

   Poista
 5. Tällä porukalla ja näissä puitteissa voisin viettää kaikki lauantaini <3!

  Melina

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos teille ihanille huippuhienon kässäkerhon järjestämisestä! Toivon tosiaan, että tuo puraissut neulekärpänen sallisi töiden valmistumisen tämän jälkeenkin, ettei jää tyyny keskeneräiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että olit mukana! Toivottaan että valmista tulee! :)

   -piia

   Poista
 7. Olipahan lystiä, kiitos! Toivottavasti näemme taas pian:)

  VastaaPoista
 8. tyynyt kuulostaa siltä että eikun kokeilemaan, jos lankakauppa kautta tässä jokin päivä ehtisi pyörähtämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras reitti kotiin on aina lankakaupan kautta! :D

   -piia

   Poista
 9. Miten minä olin luullut ettei Poppelia enää ole! ohoh.. No mutta hienoa että on! :)
  Ihanalta tapahtumalta näyttää!
  Olen Jyväskyläinen bloggaaja ;) Innokas tutustumaan muihin bloggaajiin jos joskus otatte uusiksi vastaavan tapahtuman ja haluatte lisävahvistusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Poppeli tosiaan edelleen löytyy ja on täynnä ihania lankoja! :) Varmasti mukaan kässäilemään mahtuu jos uusiksi otetaan! :)

   -piia

   Poista
 10. Kässäkerhot on niin parhaita! Itse perustin joulukuussa 2013 Viiniä & villasukkia -kerhon, joka on nyt tavannut monia kertoja milloin kenenkin kotona, teemana nimensä mukaisesti viinit ja neulominen. On meillä ollut myös yksi ulkomaanreissu, Viiniä&villasukkia Goes Tallinna :D Loistava tapa nähdä samanhenkistä porukkaa, viettää iltaa ja jakaa osaamista neulomisen saralla.
  Anki / wellshitatleastyoutried.wordpress.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.