2014/01/02

uuden vuoden brunssi


Jos Paula innostui uuden vuoden koristeluista, niin minulla kävi vastaavasti vuoden ensimmäisen aamiaisen kanssa. Juhlimme uutta vuotta ystäväperheen kanssa lautapelejä pelaillen, syöden ja muutamia raketteja ampuen. Koska itse aattoillan menu, poronkäristys maa-artisokka-perunasoseella, oli suht simppeli, jäi minulla hyvin aikaa valmistella jo etukäteen uuden vuoden päivän brussia.


Brussia varten tein kana-kasvistäytteisen munakasrullan, herkullisen vuohenjuusto-pinaattipiirakan sekä maukkaan banaanileivän (korvasin kaikissa jauhot yksi yhteen gluteenittomilla jauhoilla), näiden lisäksi pöydästä löytyi muun muassa croisantteja, bratwursteja, hedelmiä sekä viikuna- ja vadelma-granaattiomenahilloa, joista jälkimmäinen sopi loistavasti banaanileivän kaveriksi. Näistä nautittiin sitten pitkään ja hartaasti kahvin ja tuoremehun kera! 

Herkullisella brussilla oli ihana käynnistää uusi vuosi! Melkeinpä voisin luvata, vaikken normaalisti uuden vuoden lupauksia teekkään, että brunsseja tulemme nauttimaan tänä vuonna entistä enemmän ja ihan ilman sen suurempaa syytä sekä oman perheen että ystävien kesken, ne ovat juuri sitä arjen luksusta mitä jokainen meistä aina silloin tällöin tarvitsee! Kuinka sinun uusi vuosi käynnistyi, lupauksilla vai ilman? Entä löytyykö vinkkejä hyviin brunssi tarjottaviin ensi kertaa varten?

-Piia

8 kommenttia:

  1. Ihan hieman kuola valuen täällä eräs diettaaja katselee :P Namps mitä herkkuja!! Brunssit on kyllä just sitä arjen luksusta parhaimmillaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämmöistä aamiaista ihan joka päivä passaa nauttia, koska dietit ei oo mun juttu! ;)

      -piia

      Poista
  2. Ai että näyttää hyvältä. Onneks on iltapalaa tässä nenän edessä, niin ei tarvi kuolata ihan nii paljoa. :)

    VastaaPoista
  3. Ehkä voisi järjestää tapaamisen joskus BB-blogibrunssin merkeissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yhtään huono idea Henni, ehdottomasti mietintään! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.