2014/07/26

pientä muutosta pojan huoneessa + pari sanaa blogikirppiksestä


 
Pientä muutosta tapahtui poikani huoneessa uuden työpöydän muodossa. Onnistuin löytämään huoneeseen käytetyn, mutta hyväkuntoisen valkokantisen koivurunkoisen peruspöydän, joka tukevana ja simppelinä pöytänä kestää vähän rajummassakin käytössä ja toimii varmasti tulevaisuudessa hyvin myös koulupöytänä.
 

Tuolikin pöytää varten oli jo valmiina, kun keittiöstä oli vapautunut yksi ylimääräinen puusohvan saapumisen jälkeen. Näitä tuoleja meiltä löytyy yhteensä viisi kappaletta, ostimme aikanaan erään koulun jäämistöstä muutaman euron kappalehintaan. Olivat aika kuluneita ja viilupinnoissa oli paljon aukkoja, mutta paikkauksen ja maalamisen jälkeen niistä saatiin oikein käyttökelpoiset.
 
Tyttärellä on samanlainen työtuolinaan ja tuoli sopii hänenkin huoneeseensa oikein hyvin, vaikka hänen työpöytänsä onkin vähän erityylinen, kierrätettynä hankittu myös sekin (näkyy esim. täällä), kuten muuten muun muassa kuvissa näkyvä punainen pieni lamppu sekä pehmokorina toimiva tynnyri.

Samassa yhteydessä luovuimme myös huoneessa olleesta kirjahyllystä ja pienellä tavaroiden karsimisella lelut ja kirjat saatiin hyvin mahtumaan huoneeseen jääneeseen lipastoon.



Kierrätys ja kippistely on kyllä sitten kivaa puuhaa ja mukavista löydöistä tulee aina hyvä mieli! Muistutuksena siis tähän yhteyteen myös muutama sana viikon päästä lauantaina 2.8. järjestettävästä blogikirppiksestä, jossa mekin Paulan kanssa olemme mukana! Silloin olemme usean muun jyväskyläläisen bloggarin kanssa myymässä omaan käyttöömme tarpeetonta, mutta toivottavasti toisille sitäkin tarpeellisempaa tavaraa vanhalla Varikolla, osoitteessa Sorastajantie 1.



Meidän lisäksemme mukana ovat Hetkiä, Pieces of Miracles, Lillalove, Puhdistus, Kasvukipuja, Kultahippu, Hemmafru, Elämää Pohjolassa, Rakkaudella lola, Tämä hetki on nyt, Hellanlettas, Modernisti Kodikas , Valkoinen soihtu, Sisustuskärpänen, Projektila, Iisa´s, Kotvasia sekä Kia Karin.

Tapahtumasta löytyvät myös Kimperin outlet-piste sekä Harjun Paperi. Eikä huolta, jos käteinen sattuu unohtumaan, sillä ostoksia voi tuolloin maksaa myös Danske bankin mobilepay-sovelluksen kautta puhelimella! Toivottavasti nähdään tuolloin, tervetuloa ostoksille! :)

-Piia

12 kommenttia:

  1. Ihanastuttava huone! Tykkeen!

    Harmi, että blogikirppis jää minulta väliin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maru! :) Harmi tosiaan, mutta ehkä ensi kerralla! :)

      -piia

      Poista
  2. Tämäkin bloggaaja osallistuisi mieluusti tällaisiin tapahtumiin, mutta eipä koskaan kutsua kuulu... kun ei kuulu piireihin :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän tapahtumaan pääsee osallistumaan oli bloggaaja tai ei! :) Jos tuota edellistä postausta aiheesta luit, niin ilmoittautua myymään voi Hetkiä-blogin Katariinalle. Ymmärtääkseni pöydät ovat menneet hyvin, mutta aina kannattaa kysyä vieläkö löytyisi vapaita pöytiä! :)

      -piia

      Poista
  3. Nätti huone. :) Olisipa ollut mukavaa tulla myymään ja tekemään löytöjä, mutta ollaan juuri tämä viikko kesälomareissulla, joten en pöytää varannut. Mukavaa kirpparipäivää ja aurinkoisia kesäpäiviä teidän koko pesueelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Venkku! <3 Olisipa ollut kiva nähdä, mutta toivottavasti näitä tulee lisää! :) Mukavaa lomareissua teille ja terkkuja koko poppoolle! :)

      -piia

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Johanna!<3 Tuu siellä asukas viihtyvänkin, se on tietty tärkeintä! :)

      -piiq

      Poista
  5. Onpas kiva huone!
    Juuri tänään katselin meidän tyttöjen huonetta sillä silmällä, että se kaipaisi jotain.. En vaan tiedä mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kuulostaa niin tutulta, aina tekisi mieli tehdä ja laittaa jotain vaikkei joka kerta edes tiedä mitä se olisi! :D

      -piia

      Poista
  6. Tosiaankin ihastuttava huone! Paljon hauskoja yksityiskohtia! Kuulkaas, laitoin teille uusien kuvakulmien haastetta tulemaan, käykääs kurkkaamassa, jos ette oo sitä vielä tehneet/saaneet.
    Kaunista kesäpäivää täältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! <3 Ja kiitos myös haasteesta, täytyy siihen viimeistään vapaiden koittaessa tarttua! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.