2014/05/04

sunnuntaiaamiainen


Onpa elo ollut viime aikoina aikamoista hulinaa! Työkiireitä, vappua, ihania vieraita, harrastuksia ja kaikkea siltä väliltä. Neljän päivän pieni loma osuikin oikein sopivaan aikaan ja viimeiseen minilomapäivään kruunaa herkkuaamiainen, joka on nautitaan kiireettömästi virkistävän aamulenkin jälkeen!


Sunnuntaiaamiasella nautitiin tänään paahdetun ja hillolla päällystetyn gluteenittoman ciabattan kaverina munapekonimuffinsseja sekä maukasta tomaatti-rucolasalaattia, joka öljyn, hunajan, suolan ja mustapippurin lisäksi on maustettu sinapinsiemenillä, tämän hetkinen ehdoton suosikkimausteeni! Kylkeen iso kupillinen kuumaa kahvia ja päivän lehti, näillä eväillä ei päivä voi käynnistyä kuin hyvin! 

Mukavaa sunnuntaita!
Piia


4 kommenttia:

  1. Haha, just viimeisteltiin myöhänen aamiainen joka sisälsi myös noita muna-pekoni-muffinseja. En ollu aiemmin tehnyt mutta päätin yllättää mieheni tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuinkas sattuikaan! :) Eikös olekin helppoja ja herkullisia?

      -piia

      Poista
  2. Herkullisen näköinen aamiainen. Kyllä tuolla jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin jaksoikin melkein koko päivän kun sellaista kiirusta taas pitänyt, että syömäänkään kunnolla ole ennättänyt, onneksi oli siis tukeva aamiainen! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.