2013/10/17

Jo vähän isomman pojan huone


En meinaa millään uskoa, että meidän pieni poika on jo ihan pian neljävuotias eikä siis enää ihan niin pieni! Hänen huoneensa on ollut aika pitkälti samoin kalustettu ja sisustettu koko kolmen vuoden ajan kun olemme tässä asuneet, mitä nyt pinnasänky on muuttunut jossain vaiheessa Muuramen Jollaan, ja koinkin, että nyt on aika tehdä jotain pientä muutosta.


Halusin huoneeseen seinähyllyn niille "näteille" tavaroille, joilla harvemmin leikitään. Vaihtoehtona oli String pocket, mutta päädyin kuitenkin Ikean Ekby Gällöön, jonka saa murto-osalla edellä mainitun hinnasta ja joka on jo aiemmin tullut hyväksi havaituksi tyttären huoneessa.


Halusin kuitenkin seinähyllystä vähän siromman version, joten päädyin ostamaan käsittelemättömät hyllylevyt, jotka mieheni sahasi sopivaan mittaan ja minä maalasin valkoisiksi. Näin hylly ei vie valtavasti tilaa, mutta sille mahtuu hyvin ne muutamat kivat esineet ja kirjat.


Huoneen kirjahylly ja lipastokin ovat tuosta samaisesta sinikeltaisesta kaupasta ja hyvin edelleen toimivat, vaikka ovat meillä jo useita vuosia olleetkin. Expedit-hylly on aiemmin ollut huoneessa lappeellaan, mutta nostamalla se pystyyn saatiin lattialle enemmän leikkitilaa.


Ja vaihdoin sitten sen kesällä hankitun Lankku-verhonkin kuitenkin huoneeseen. Olkoon nyt ainakin sen ajan kun melooni on pesussa! :)

-Piia

16 kommenttia:

  1. Onpa hieno kokonaisuus!

    Meilläkin on sellaisten esillä olevien lelujen kokoelma lapsen sängyn yläpuolella. Välillä tuntuu, että se on enemmän äidin kuin lapsen hylly. :D No, kyllähän niillä kaikilla leluilla leikitäänkin, mutta onhan siellä paljon sellaista, mitä varsinkin äiti tykkää katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa vähän olla, että äidin hyllystä tässäkin pikkaisen on kyse, mutta kyllä huoneen asukkikin on ylpeänä mummoille huoneensa muutosta ja uutta hyllyä esitellyt! ;D

      Poista
  2. Suloinen kokonaisuus, joka varmasti kelpaisi meidänkin pienen mieheen huoneeksi :) Paljon, paljon juttuja joista tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! Pojan huoneeseen on kertynyt sekalainen setti uutta ja vanhaa esineistöä, osa minun omia lapsuuden juttujani kuten esimerkiksi tuo apina! :)

      -Piia

      Poista
  3. Heissan, Ensikertaa tänne tupsahdin :) kivan näköinen pojan huone :)
    meillä vielä edessä koko pojan huoneen sisustus... remppa menossa :)
    Tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan.
    mukavaa syksyn jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mrs.S. ja mukava, että löysit tänne! :) Mukavaa syksyä ja alkavaa talvea myös sinulle, täytyy tulla blogiisi katsomaan miten remontti etenee! :)

      -Piia

      Poista
  4. Ihana pojan huone :) Hauska idea tuo siksak-kuvio laatikostossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Siksak-kuvion tyyppisiä laatikoston koristuksia on näkynyt monissa blogeissa, ihan oma idea ei siis ole. Joskus muutama vuosi sitten olen sen ihan mustalla kontaktimuovilla toteuttanut, tuo vähän särmää ja leikkisyyttä muuten valkoiseen lipastoon.

      -Piia

      Poista
  5. Kivakiva huone!!! Kyllä tuolla kelpaa leikkiä ja puuhata:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Viivi! :) Hyvin poika kyllä huoneessaan viihtyykin!

      -Piia

      Poista
  6. Mukavan näköinen huone. Hylly näyttää tosiaan sirommalta noin vähän pienemmässä koossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin toimii noin kapeana ihan hyvin ja voihan siihen sitten joskus pitemmät hyllyt hankkia jos tarvitsee enemmän säilytystilaa.

      -Piia

      Poista
  7. Ihanan näköistä! Tosi herkku ja ison pojan ilme näkyy hienosti huoneessa. Ihanan yksinkertaista mutta persoonallista. Kiitos tuosta hylly-vinkistä!

    VastaaPoista
  8. Ihanat nuo verhot!! Mistä olet hankkinut? Etsin verhoja pojan huoneeseen, hänellä on Finlaysonin elefantti -päiväpeitto johon onkin todella vaikeaa löytää sopivia verhoja. Nämä verhot voisivat sopia,mitä mieltä itse olet? Ihana blogi muutenkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verho on Kodin1n Anno malliston Lankku-verho. Hyvin voisikin tämä verho elefanttien kanssa sopia! :) Minullakin on pojalla Ikean musta-valkeasta kankaasta tehty päiväpeitto eikä mielestäni ilme ole yhtään liian tumma, koska lastenhuoneessa lelut ja muu pikku tilpehööri tuo kuitenkin kivasti väriä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.