Perjantaina on lupa herkutella, eikö totta? Popcorn on aina hyvä leffaillan kaveri, mutta joskus haluan jotain erikoishyvää ja teen karkkipopcornia.
Suosikkipoppareihini tarvitsen:
- kattilallinen popcornia, EI suolaa
- n 100g valkoista suklaata
- Meiran salmiakkihippuja
- nonparelleja koristeeksi
1) Valmistetaan kattilallinen poppareita normaalisti, mutta ilman suolaa.
2) Levitetään ne leivinpaperilla peitetylle leivinpellille.
3) Sulatetaan 100g suklaata vesihauteessa ja kaadetaan ohuina noroina poppareiden päälle.
4) Ripotellaan salmiakkihippuja päälle ja sekoitetaan vähän. Toistetaan tarvittaessa.
5) Annetaan jäähtyä jääkaapissa kunnes suklaa on jähmettynyt. Hätätapauksessa voidaan toki syödä heti.
-Paula
Poppaliholistille laitoit taas pahan :D
VastaaPoistaHenkilökohtaisesti pidän eniten suolaisesta versiosta, jossa on savupaprikaa ja currya... Mmmm! Ihanaa viikonloppua!
Sama juttu ollut minulla ja olen vasta hiljattain tajunnut, että popparit sopisivat myös makeanhimoon!
Poista-Paula
Vaikuttaa hyvältä!
VastaaPoistaKokeilemisen arvoisia!
Poista-Paula