2012/11/14

Ai mitä?

Ai että mitäkö tuossa on? Kylmän ja kalsean torjumiseksi neuloin baktuksen silkkitunikasta ylijääneestä langasta, tuli valtavan ihana ja lämmin! Ja ettei ihan värikkääksi menisi, neuloin heti perään toisen harmaasta hamppulangasta, no ihananhan siitäkin tuli! Aina oikein -neule ja helppo ohje ovat juuri sopivaa neulottavaa tähän kiireiseen syksyyn!
Ja mikäkö tuo ihana pallo on? No ettei taas ihan harmaaksi menisi, niin tuleepa tuostakin huivi! Vaikkakin kerä on kyllä niin ihana, että voisin sen jättää pöytää koristamaan ihan vaan tuollaisenaan! Se muistuttaa jotenkin mummolaa. Ja joulua!

-Piia

4 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Tuo kerä muistuttaa jollain ihanalla tavalla väreiltään räsymattoa. Tulee varmaan tosi kiva huivi!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihastuttava lankakerä! Siitä tulee varmasti piristävä huivi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kerä! Mä oon sellanen kerähifistelijä, innostun aina langoista, jotka on nättejä kerällä, mutta oon useammin ku kerran pettyny lopputuotteen raidoitukseen... Mut siks laitankin aina hienoimmat kerät esille lankahyllyyni, missä ne ilostuttaa olohuoneen sisustusta :)

  VastaaPoista
 4. Ulma, räsymattoa minustakin muistuttaa! :)

  Tuuli, toivottavasti! :)

  Kesänaapuri, ehkä minunkin pitäisi varata joku hylly olohuoneesta vain langoille. Tosin pian siinä voisi käydä niin, että olohuone alkaisi muistuttaa lankakauppaa! ;)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.