2012/02/06

Voilá!

Ajatukset ovat jo keväässä ja keväisessä Pariisissa, joten pitäähän sitä harjoitella macaron-levonnaisiakin.



Resepti on kirjasta Pariisilainen macaron-leivos ja täytteenä olen käyttänyt joko Lemoncurdia tai jotain suklaaganachia.

-Paula

4 kommenttia:

  1. Nam, Nam nää on kyllä niin hyviä. Kauniitakin olet saanut niistä.

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Kuin koruja. :)
    Ja voi tuota nahkaruusua! Aivan ihana. Et jaksais tutorialia vääntää? ;) nim. kauhea kasa nahkasuikaleita kaapissa...

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kehuista. Nämä ovat kyllä mielenkiintoisia laitoksia, kun välillä onnistuu kuin itsestään, mutta olen kyllä keksinyt myös monta keinoa epäonistua. Näissä väri jäi pikkuisen liian hailuksi, joten suihkautin pintaan iiiiiihan piskuisen helmiäissprayta. Siis syötävää sellaista ;)

    -Paula

    VastaaPoista
  4. Stiina, laitan tutoriaalin mietintään, jos sattuisi joku aurinkoinen päivä olla aikaa kuvailla. Nämä on tehty tosiaan kollegan vinkeillä, joten varmasti melko universaaleja ohjeita ovat.

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.