2013/08/31

Kummitädin ajatuksissa

Meillä on miehen kanssa molemmilla muutama oma, jo ripille päässyt kummilapsi ja neljä yhteistä kummilasta. Näille "pienille" ei ole löytynyt kaupasta sopivaa kehystä, joten päätin tehdä sellaisen jo aiemmin itse. Kehykset on liitetty yhteen saranoilla, jolloin ne pysyvät nätisti rinnakkain. Tähän jonoon on sittemmin liitetty lisää kehyksiä.Tarkimmat ehkä jo huomasivat, että rivissä on viisi kehystä, ja ihan tottahan se on. Eilen lisäsimme taas yhden saranan ja kehyksen. Huomenna riviin liittyy uusin kummilapsemme!


Jokaisessa kehyksessä on näkyvissä lapsen koko nimi ja koska kummitädin muisti voi vanhemmiten alkaa reistata, on kehyksen taakse kirjoitettu syntymä- ja nimipäivät.


Voitte olla lapsukaiset varmoja, että olette kummitädin ajatuksissa joka päivä ja joka ilta.

-Paula

8 kommenttia:

  1. Hyvä idea ja kiva totetutus! Itselläni ei kummilapsia ole, mutta voisihan tuolla tavalla laittaa vaikka serkkujen kuvat näkyville. Meillä ei koskaan ole pidetty valokuvia kehyksissä, voisi aloittaa tavan. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kuten huomaat: ei niiden saranojen tarvitse olla edes ihan samalla korkeudella.

      -Paula

      Poista
  2. Varsin toimiva idea, joka laitetaan pitkälle to do- listalle! Täällä muisti reistailee jo sen verran, että olis jo tarvetta noille synttäri- ja nimpparipäiville:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä synttäreistä ja nimppareista pitäisi tehdä varmaan melkoiset taulukot, että tämä täti kaiken muistaisi. =)

      -Paula

      Poista
  3. Hei!
    Hauska idea tuo!
    Itselläni on kaikkien kummilasten(paitsi nuorimmaisen,joka on vasta 4kk) 1-vuotiskuvat kehystettyinä olohuoneen seinällä,yhdessä nurkkauksessa.Ja kummilapsia on 8,iältään 4kk-20v.
    T: Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on myös yksivuotiskuvia niistä, joista sellaiset jo on. Vanhin tästä sarjasta meni eskariin, mutta vanhimmat ummilapsemme ovat myös täysi-ikäisiä jo.

      -Paula

      Poista
  4. Voi miten mahtava idea ja kaunis toteutus. Mistä nuo kehykset on löydetty? Meillä on paljon Ikean (ribban?) kehyksiä, mutta ne taitaa olla leveitä ja muhkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihan Prismasta hankittuja ja saranatkin ovat niitä pienimpiä, mitä löytyy. Ne voi sitten asetella paikoilleenkin tuolleen fiiliksellä ;)

      -Paula

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.