2012/06/01

Inspired by Desigual

Pariisissa vietin myös pitkän tovin Desigualin liikkeessä. Loppujen lopuksi totesin, että ovat pikkuisen liian kirjavia ja hintavia makuuni (vaikka etenkin Circue du Soleil-mallisto meinasi höllentää kukkaronnyörit).


 Eniten minua inspiroi tämä Desigualin logo, joten kotona annoin vanhalle T-paidalle kyytiä. Saksin hihat irti ja nyöritin selkäpuolen tank top-malliseksi. Kankaanpainantatekniikkaani voisin kuvailla "sekatekniikaksi", eli sekä minä että neiti neljävee väritimme, piirtelimme ja taittelimme kangasta vapaalla kädellä. Löytyypä sieltä myös tyttären piirtämä kuva minusta.


Ja koska itsestä on niin tolkuttoman vaikea ottaa kuvaa niin, että vaatteesta saisi jonkin käsityksen hoksasin, että muotibloggaajana ottaisin tietenkin tällaisen kuvan.Seuraava kuva (njaa, ja sekin, että olisin voinut meikata ja kammata) taas paljastaa, miksi en ole muotibloggaaja.Taustalla tapahtuu aina jotain jännempää!

 -Paula

7 kommenttia:

 1. Hieno! Nyt harmittaa, että pesin kangasväripurkit vaikka niistä olisi vielä pienellä pensselillä ottanut väriä irti. Seulapainantaan niissä ei ollut väriä nimeksikään (mun seula vie tolkuttomasti väriä) mutta tällaiseen työhön olisi saanut vähän kontrastivärejä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista! Helppoa kuin heinänteko ja lapsetkin voivat osallistua.

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletön paita. Pakko lainata ideaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.