2015/05/16

Blogikirppis tulee taas!

 
 
Täällä on viime päivinä käyty läpi kaappeja ja nurkkia sillä viikon päästä kirppistellään  Jyväskylässä blogiporukalla nyt toista kertaa. Viime elokuussa järjestetyn kirppiksen suosio yllätti meidät kaikki ja mukava on, että tapahtuma saa nyt viimein jatkoa!
 

 
Tällä kertaa kirppis järjestetään keskustan tuntumassa Jyväskylän Veturitalleilla. Lauantaina 23.5.2015 klo 10-14 paikalla on lähes parikymmentä jyväskyläläistä bloggaria ja samaan aikaan Veturitalleilla järjestetään myös nuorten taidetyöpajan hyväntekeväisyyskirppis, jonka ohessa on myös muuta ohjelmaa. Mukava tapahtuma siis varmasti tiedossa! Omasta pöydästäni löytyy jotain pieniä käsitöitä, sisustustavaraa sekä lasten ja aikuisten vaatteita. Tapahtuman facebook-sivuilla pysyt ajantasalla siitä mitä on luvassa. Toivottavasti tavataan viikon päästä!
 
-Piia

4 kommenttia:

  1. Toivoisin että mulla olis aikaa kiertää teidän muidenkin pöytiä, niistä löytyis varmasti vaikka minkälaista aarretta! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on vaara, että vie kotiin mennessään enemmän kun toi tullessaan! ;D

      -piia

      Poista
  2. Kiitos hyvästä menovinkistä! Harvoin tuleekaan lähdettyä Jyväskylän suuntaan, vaikka suhteellisen lähellä asuu. Mutta jos nyt pääsisi kevätreissulle lähtemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti kevätretkelle ja kirppikselle! Siivouspäivän kunniaksi on monia muitakin kirpputoreja ja tapahtumia tarjolla, joten monta kärpästä yhdellä iskulla! :) Toivottavasti tavataan lauantaina! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.