2014/06/17

fimoilua


No veihän se mennessään! Emäntä oli varustautunut jos jonkinlaisella tilpehöörillä, omasta kassista löytyi useampi paketti fimoa ja porukassa sitten askarreltiin tunti jos toinenkin, hörpittiin kahvia ja höpötettiin.


Saatoin siis vähän innostua! ;) Syntyi aika läjä kivoja koruja, vaikka parasta tietty on se itse tekeminen, varsinkin kun seura on vertaansa vailla!

-Piia

11 kommenttia:

  1. Voi fimoilijat, ihania koruja! Kyllä se on pakko hommata fimoa tännekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fimo on kyllä niin mahtavaa, ehdottomasti kannattaa kokeilla! :)

      -piia

      Poista
  2. Meilläkin fimoiltiin... Vie mennessään aika monen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, ei varmasti jäänyt ainoaksi kerraksi! :)

      -piia

      Poista
  3. Taidan olla todella myöhäisherännyt tai muuten vain jossakin pimennossa... Piti oikein googlettaa fimoilu. Apua! Tuo on juuri sellaista puuhaa, joka varmasti vie mennessään! Raaskisiko sitä lopettaa laisinkaan kun pääsee alkuun. Ihanat kuvat muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kertoa, että ei meinaa raaskia! :D Kannattaa siis varautua koukuttumiseen jos fimoa kaupasta haet! ;) Mutta niinkun kaikki askartelu, mukavaa ja rentouttavaa puuhaa.

      -piia

      Poista
  4. Ihan mahtavia, varsinkin noi kaarevat pötkylät. Fimoilu on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän fimo-emännällä oli antaa mahtavia vinkkejä ja ideoita niin syntyi ihania juttuja heti ensimmäisellä yrittämällä! :)

      -piia

      Poista
  5. Kiitos! :) Varmasti tullut ihania eväitä talon asukkaille, fimosta on kyllä moneksi! :)

    -piia

    VastaaPoista
  6. Mistähän tuollaisen Fimo-emännän löytäisi? Nuo näyttää ihanalta, ja olen nähnyt noita joillain ihmisillä kaulassakin, mutta joku tähän nyt tarvittaisiin auttamaan alkuun. Vai olisiko sinulla vinkkejä tutoriaaleista joissain blogeissa vaikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta minun fimo-emäntäni blogista löytyy useampikin postaus aiheesta ja ihania ideoita koruihin! Mutta on kyllä helppoa kun mikä, fimo on kuin muovailuvahaa joka kovetetaan uunissa n.100 astetta 30 minuuttia. Koruihin tulevat reiät voi tehdä vaikka cocktail- tai varrastikuilla joiden avulla on myös helppo pyöritellä noita pitempiä pötköjä. Ei muuta kun rohkeasti vaan kokeilemaan, yksi paketti ei maksa kun muutaman euron ja sillä pääsee jo hyvin alkuun materiaaliin tutustumisen kanssa! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.