2015/03/01

ikkunan kauniste


Minulla käy monesti niin, että silmä tottuu nopeastikin johonkin väliaikaiseksi tarkoitettuun ja sitten kun sen poistaa, näyttää ennen ihan hyvin toiminut tila tai paikka autiolta. Näin kävi nyt olohuoneen ruokapöydän ääressä olevan ikkunan kanssa kun poistin ikkunasta synttärijuhlia varten siihen tekemäni tasselinauhan.


Jotain oli siis ikkunaan keksittävä juhlakoristuksen jälkeen ja mieleeni tulivat Kaisan ikkunassa olevat kauniit koristenauhat. Sittenpä miettimään, että mitä vastaavaa sitä itse voisi tehdä ja vastaus löytyi Kiddo-lehdestä, josta löytyi Kaunisteen Sokeri-kuosilla varustettu paperiarkki. Sokeri-kuosi on yksi suosikeistani ja sitä löytyy meiltä jo entuudestaan tyynyn muodossa.
  

Sokeri-kuosin kaareva muoto oli omiaan koristenauhaan, joten sakset esiin ja ompelukone surisemaan. Vähän näpertelyä jonka lopputuloksena syntyi pieni, herkkä ja kaunis koristenauha. 
  

Ensin mietin, että josko se tarvitsisi myös kaverin tai kavereita, mutta minusta nauha toimii yksinkin ihan hyvin. Oikein hyvä ikkunaan sopiva kauniste!
-Piia

17 kommenttia:

  1. Voi onpa ihana! Sara haluaidi juuri tällaisia ylioppilasjuhliinsa. Pitääpä näyttää tämä hänelle. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! <3 Sitten vaan ompelukone esille! ;)

      -piia

      Poista
  2. Ihana ja niin kaunista siellä ♥

    VastaaPoista
  3. Koko ruokailutila on niin kaunis ja on myös koristekin :) mukavaa sunnuntaita

    VastaaPoista
  4. Suloinen koriste! Eikä tarvitse muuta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tuolle kaveriakin mallasin, mutta joskus vähempi on parempi! :)

      -piia

      Poista
  5. Voi miten söpö! Jotenkin hurmaavan herkkä kaikessa pienuudessaan ja yksinkertaisuudessaa. <3

    Asiasta kukkaruukkuun: kiitos muuten vinkistä asettaa pöytälevyn alle lyöntimutterit! Googlettamalla tie vei teidän blogiin ja lyöntimuttereihin (oli muistaakseni Piia juuri sinun postauksessa). Löysin nimittäin nettikirpparilta Lundian pöytälevyn ja varastosta kaivoin tarpeettomana olevat metalliset ikean pukkijalat. Nyt vain pitäisi selvitä sinne rautakauppaan. Onko ollut toimiva ratkaisu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ommellessa mietin, että jääköhän liian pieneksi mutta hyvin toimii koostaan huolimatta tai juuri sen takia! :)

      Ja huomasinkin siun Lundia pöytälevy löydön, piti kommentoida mutta kiireiltä jäi! Hyvä löytö ja varmasti tulee hyvä pöytä. Meillä ainakin toiminut tuo ratkaisu! :)

      -piia

      Poista
  6. Kiva pieni eye catcher :) Mikä ihanuus tossa akan kuvan alareunassa vilahtaa? Oonko mä missannut jotakin. Tarkoitan siis lattiatyynyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa pilkistää marraskuussa ompelemani lattiatyyny. Se on kyllä kiva, kovasti tykkään! :) Täältä löytyy lisää kuvia jos haluat kurkata: http://piipadoo.blogspot.fi/2014/11/lattiatyyny.html

      -piia

      Poista
  7. :D mulla on käynyt aivan sama juttu ja joskus synttärikoriste on roikkunut ikkunassa hieman pidempäänkin. Sellaiset puolivuotta, kunnes väistyi joulun tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Just näin, mitä sitä liian useasti vaihtamaan! ;D

      -piia

      Poista
  8. Beautiful pictures. Can you please tell me the brand of the tablecloth fabric. Thanks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Samantha! The tablecloth "Pilke" is from a finnish brand called Nanso, here's more info:http://nansoshop.com/Nanso/Muut/Pilke/p/NA-01-88062-2856?nosto=productlist-1

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.